Μεταξάς: «Οι παίκτες δείχνουν τον χαρακτήρα τους»

Newsroom
Μεταξάς: «Οι παίκτες δείχνουν τον χαρακτήρα τους»

bet365

Ο Ηρακλής Μεταξάς μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Άρη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αυταπάρνηση των παικτών του.

Ο Ηρακλής μεταξάς μίλησε στα κανάλια Novasports μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΣ. Μάλιστα στο… γλέντι που έστησαν οι ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι, σχολίασε ότι «όταν νικάς ένα παιχνίδι είσαι χαρούμενος και ειδικά απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο», για να αναφερθεί στο παιχνίδι λέγοντας: «Στο πρώτο ημίωρο υπήρχαμε στο παιχνίδι μόνο αμυντικά αλλά τα παιδιά έδειξαν το χαρακτήρα τους και κυρίως ότι πάντα δίνουν το παραπάνω από αυτό που μπορούν».

Ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης σε συνάρτηση με τη βαθμολογική θέση του ΠΑΣ: «Δεν έχω ιδέα για τη βαθμολογία. Κάθε νίκη είναι τρεις βαθμοί οπότε δεν υπάρχει διαχωρισμός στην πιο σημαντική». Σχετικά με την εικόνα της ομάδας του, είπε πως «με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο όπου παγώναμε στη δεύτερη πίεση που ασκούσε ο Άρης. Το συζητήσαμε στο ημίχρονο, το βελτιώσαμε και γι’ αυτό στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη αντίδραση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα