Ιωαννίδης: «Μοναδικό συναίσθημα τα δύο γκολ, το πιο σημαντικό είναι η νίκη» (vid)

Newsroom
Ιωαννίδης: «Μοναδικό συναίσθημα τα δύο γκολ, το πιο σημαντικό είναι η νίκη» (vid)

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης που σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Λαμία έκανε λόγο για μοναδικό συναίσθημα τονίζοντας πως το πιο σημαντικό όμως είναι η νίκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ στο 2-0, ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το πως αισθάνεται μετά τα δύο γκολ του: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι κάτι μοναδικό μέσα στο γήπεδο, όταν το αντιλαμβάνεσαι. Εγώ είμαι πρώτα απ’ όλα χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

Για την αυτοπεποίθηση που είχε: «Πάντα μπαίνω με αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που έχω μέσα μου από μικρός. Ποτέ δεν φοβάμαι, μπορώ να πάρω οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οτιδήποτε χρειαστεί για την ομάδα. Είναι κάτι που το βγάζω όλο και περισσότερο στο παιχνίδι μου».

Για το πως αξιολογεί την εμφάνιση της ομάδας και την επιστροφή στις νίκες: «Ίσως υπάρχει ένα μάγκωμα αυτή την περίοδο. Μέσα από αυτά τα αποτελέσματα θα εξαφανιστεί και θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψουμε σε έναν καλό ρυθμό και να ανέβουμε εκεί που πρέπει στην βαθμολογία».

Για το εάν οι δύο νίκες επί της Λαμίας θα παίξουν ρόλο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου: «Είναι υποχρέωσή μας να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε ο αντίπαλος λέγεται Λαμία, είτε Ολυμπιακός. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να βρεθούμε στον τελικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα