Ολυμπιακός: Η επικρατέστερη 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η επικρατέστερη 11άδα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στον σχεδιασμό του να κατεβάσει στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ ένα σχήμα παρεμφερές με το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Παρότι έχουμε μπροστά μας και το Σάββατο και ουσιώδεις δοκιμές δεν υπάρχουν ακόμα φαίνεται πως το πλάνο του Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν θα έχει αισθητά μεγάλες διαφορές με τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Για το παιχνίδι στη Νίκαια - ως γνωστόν - ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τον Βατσλίκ για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Εμβιλά και Μαντί Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Βαλμπουενά, Ροντρίγκες στα άκρα και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο. Από τα παραπάνω πρόσωπα εκτός θα είναι δεδομένα ο τραυματίας Ροντρίγκες ενώ ο Μαντί μετά το ματς που έκανε με τον Παναιτωλικό μάλλον δεν έχει τόσες πιθανότητες για βασικός. Ερωτηματικό υπάρχει και για τον Βαλμπουενά ενώ ο Σισέ γύρισε αλλά δεν θεωρείται τόσο πιθανό και εφικτό να είναι βασικός.

Άρα σε σχέση με τους παραπάνω 11 μπορεί να δούμε τρεις αλλαγές. Τον Μπουχαλάκη στη θέση του Μαντί Καμαρά, τον Μασούρα στο ένα άκρο της επίθεσης αντί του Ροντρίγκες και από εκεί και πέρα τον Βαλμπουενά να διεκδικεί θέση βασικού μαζί με εξτρέμ όπως οι Ονιεκούρου, Λόπες και όχι μόνο. Ο Ελ Αραμπί - που χτύπησε στο δοκάρι στον αγωνα με τον Παναιτωλικό - δεν προκύπτει να έχει κάτι σοβαρό, όμως δείχνει αουτσάιντερ για βασικός. Τώρα μία άλλη εκδοχή σχήματος για τον Μαρτίνς είναι το 3-4-3 που είναι ιδιαίτερα πιθανό να το δούμε σε πράξη με την Αταλάντα. Παρόλα αυτά η τετράδα είναι σε πρώτο πλάνο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Φάληρο. Να τονιστεί πως με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο λόγω ΑΕΚ είχαν μείνει τελείως εκτός οι Α. Καμαρά, Λαλά, Εμβιλά, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Βαλμπουενά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα