ΟΦΗ: Κοντά στην Ουνιβερσιδάδ ο Γκαγιέγος σύμφωνα με τους Χιλιανούς

ΟΦΗ: Κοντά στην Ουνιβερσιδάδ ο Γκαγιέγος σύμφωνα με τους Χιλιανούς

Newsroom
ΟΦΗ: Κοντά στην Ουνιβερσιδάδ ο Γκαγιέγος σύμφωνα με τους Χιλιανούς

bet365

Ο μέσος του ΟΦΗ, Φελίπε Γκαγιέγος, βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Χιλή.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Φελίπε Γκαγιέγος στη Χιλή κρατά εδώ και καιρό. Για την ακρίβεια πριν από την αλλαγή του χρόνου. Ο 30χρονος μέσος έχει επικαλεστεί οικογενειακό θέμα και φιλοδοξεί να γυρίσει στη χώρα του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη χώρα της Νότιας Αμερικής, ο χαφ του ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε. Ότι ο ποδοσφαιριστής και το κλαμπ τα έχουν βρει και πως απομένει να γίνει το ίδιο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Γκαγιέγος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει ο ΟΦΗ στο ρόστερ του και εφέτος μετρά 20 συμμετοχές, με απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Το πρωτάθλημα στη Χιλή μόλις ξεκίνησε και η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (6/2).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα