Νάτσο Σκόκο: «Κλειδωμένοι δύο ώρες στην Τούμπα, μολότοφ στην αυλή του σπιτιού μου»

Νάτσο Σκόκο: «Κλειδωμένοι δύο ώρες στην Τούμπα, μολότοφ στην αυλή του σπιτιού μου»

Newsroom
Νάτσο Σκόκο: «Κλειδωμένοι δύο ώρες στην Τούμπα, μολότοφ στην αυλή του σπιτιού μου»

bet365

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε για τις έντονες και δυσάρεστες καταστάσεις που βίωσε στην Ελλάδα ως παίκτης της ΑΕΚ, μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τη εξάρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Ο Νάτσο Σκόκο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΑΕΚ από το 2008 μέχρι το 2011. Τρία χρόνια με πολύ ευχάριστες στιγμές, αλλά και δυσάρεστες, για τις οποίες μίλησε σε συνέντευξή του στο δίκτυο TyC Sports. Όταν ο 37χρονος ρωτήθηκε για το πιο καυτό γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκε απάντησε:

«Το πιο καυτό γήπεδο που έχω επισκεφθεί είναι αυτό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, το λένε Τούμπα. Μια φορά πήγα να παίξω εκεί και τους αποκλείσαμε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν τελειώσει το ματς, πέταξαν μια φωτοβολίδα στον Σάχα, η οποία τον βρήκε και η φανέλα του άρπαξε φωτιά. Όλοι μας περιμέναμε να σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής για να αρχίσουμε να τρέχουμε προς τη φυσούνα, ενώ οι οπαδοί είχαν ήδη μπει στο γήπεδο. Στα αποδυτήρια μας έκοψαν το ρεύμα και έπρεπε να μείνουμε εκεί κλειδωμένοι για δύο ώρες».

Ο Αργεντινός αναφερόταν στη σεζόν 2010-2011, όταν η Ένωση με ασίστ δική του και γκολ του Δέλλα άλωσε την Τούμπα και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Σκόκο θυμήθηκε και τη χειρότερη στιγμή του, λέγοντας: «Παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 3-0 και στο τέλος 6-0. Όταν τελείωσε το παιχνίδι μας είπαν: "Υπάρχουν 3.000 άτομα που σας περιμένουν για να βάλουν φωτιά στα αυτοκίνητά σας"». Και έκλεισε λέγοντας: «Στην Ελλάδα είχα ένα σπίτι που είχε αυλή μπροστά και πίσω. Η μπροστινή έβλεπε στον κεντρικό δρόμο και είχε δύο μεγάλους θάμνους. Ξαφνικά νιώθω δύο εκρήξεις. Όταν κοίταξα έξω από το παράθυρο, οι δύο θάμνοι είχαν πάρει φωτιά, με φλόγες δύο μέτρων. Βγήκα έξω και ο γείτονάς μου ήταν με το λάστιχο να σβήνει τη φωτιά και μου είπε: "Ήταν δύο τύποι σε μια μοτοσυκλέτα, πέταξαν δύο μολότοφ"».

Το 6-0 σημειώθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 20 Μαρτίου 2011, με γκολ των Τζεμπούρ (2), Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Μιραλάς και Χολέμπας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα