Μωραΐτης: «Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας»

Μωραΐτης: «Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας»

Newsroom
Μωραΐτης: «Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας»

bet365

Την οδύνη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού εξέφρασε ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θάνος Μωραΐτης.

«Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας, μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Ως εδώ!», τονίζει ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Θάνος Μωραΐτης με αφορμή την στυγερή δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Ολόκληρη η δήλωση του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει ως εξής:

«Η στυγερή δολοφονία ενός νέου ανθρώπου στη Θεσσαλονίκη, ως αποτέλεσμα οπαδικής βίας, συγκλονίζει το χώρο του αθλητισμού και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, προκαλώντας θλίψη και αποτροπιασμό.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, θρηνούμε την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζω την οδύνη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη Καμπανού.

Η κυβέρνηση οφείλει να κινηθεί άμεσα, προκειμένου να σπάσει οριστικά το απόστημα της βίας στα γήπεδα και να προστατεύσει το χώρο του αθλητισμού από παράνομες δραστηριότητες κι εγκληματικές συμπεριφορές.

Καμία ανοχή σε φαινόμενα βίας, μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Ως εδώ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα