Ολυμπιακός: Τι πήρε για το ρόστερ του και τι έχει ακόμα να δώσει

Ολυμπιακός: Τι πήρε για το ρόστερ του και τι έχει ακόμα να δώσει

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τι πήρε για το ρόστερ του και τι έχει ακόμα να δώσει

bet365

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο έχει ακόμα ανοιχτά μέτωπα ως προς τις αποχωρήσεις παικτών του.

Εφόσον θέλουμε να επικεντρωθούμε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (και όχι στη Β' όπου έγιναν αρκετές κινήσεις όπως με Νταμπό, Κεϊτά και Κλίτσα) ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σε άμυνα, άξονα και μεσοεπιθετική γραμμή. Αποκτήθηκε λοιπόν ο Μανωλάς διότι ο Σισέ θα έλλειπε στο Κόπα Άφρικα και επειδή ήταν και μια καλή χρονική συγκυρία για να γυρίσει ο Έλληνας μπακ.

Ήρθε πίσω ο Μαμαντού Κανέ ως back up για τη θέση του εξαριού για τον Εμβιλά. Έκλεισε ο Ζοάο Καρβάλιο που μπορεί να καλύψει δύο θέσεις στον άξονα αλλά και να παίξει ως εξτρέμ και ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Φαντινγκά, επίσης μεσοεπιθετικός που ναι μεν προοριζόταν για τη Β' ομάδα αλλά προπονείται με τους μεγάλους και θα πάρει ευκαιρίες εκεί.

Τώρα σε επίπεδο αποχωρήσεων πλην του Σεμέδο (ο Λοβέρα που έφυγε για την Ομόνοια δεν φαινόταν να υπολογίζεται ιδιαίτερα) μπορεί να προκύψουν και άλλες. Τα ονόματα που είναι σε πρώτο πλάνο για αυτό με ενδιαφέρον κυρίως από την Τουρκία είναι οι Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες και Μάρκοβιτς. Από τους παίκτες αυτούς ο Ολυμπιακός περισσότερο θα ήθελε την αποχώρηση των Κούντε, Λόπες και Μάρκοβιτς. Εάν φύγει ο Λόπες δεν γίνεται να φύγει και ο Ονιεκούρου.

Τι δεν πήρε που θα μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός; Έναν συμπληρωματικό αριστερό μπακ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Και αυτό διότι ο Καρμπόβνικ δεν έχει ικανοποιήσει και οι Κίτσος και Αποστολόπουλος έχουν ακόμα... δρόμο μπροστά τους. Αριστερός μπακ αποκτήθηκε για τη β' ομάδα και αυτός είναι ο Κλίτσα. Οπότε σε αυτή τη φάση το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ποιοι μπορεί να φύγουν και ενώ η Τουρκία έχει ανοιχτή αγορά έως τις 8 Φλεβάρη.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα