Τικίνιο: «Μου ταιριάζουν παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Τικίνιο: «Μου ταιριάζουν παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Τικίνιο: «Μου ταιριάζουν παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού στην Τούμπα, Τικίνιο, δήλωσε ότι παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ του ταιριάζουν, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος σκοράρει. 

Ο Τικίνιο, που έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε μετά το ματς: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος σκοράρει. Όποιος παίζει πρέπει να τα δίνει όλα για να κερδίζει η ομάδα. Νομίζω ότι το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. «Μου ταιριάζουν αυτά τα ματς όπου χρειάζεται η σωματική προσπάθεια και επαφή. Είμαι χαρούμενος όμως που παίζω και βοηθώ με τα γκολ την ομάδα μου, γκολ που έρχονται με την βοήθεια των συμπαικτών μου».

Για τα συνεχόμενα ματς:
«Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα ματς είναι πολλά αλλά πρέπει αν ανταποκριθούμε. Χρειάζεται δουλειά στην προπόνηση και όλοι να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε».

Για την σιγουριά των εννέα βαθμών:
« Πρέπει να συνεχίσουμε, η χρονιά έχει δρόμο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, τίποτε δεν έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα