Μπαρμπόσα: «Με δύο πέναλτι εναντίον μας και μερικές κακές αποφάσεις ήταν δύσκολο»

Newsroom
Μπαρμπόσα: «Με δύο πέναλτι εναντίον μας και μερικές κακές αποφάσεις ήταν δύσκολο»

bet365

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα του Παναιτωλικού με αντίπαλο τον Άρη στο Αγρίνιο.

Ο Μπαρμπόσα μιλώντας στη COSMOTE TV είπε: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας, ήμασταν μετά από σπουδαία παιχνίδια, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ήταν ένα σκληρό απόγευμα. Με δύο πέναλτι εναντίον μας και μερικές κακές αποφάσεις ήταν δύσκολο. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Αρη, και μας κόστισε. Περιμένουμε περισσότερα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται μπροστά μας με τον Ολυμπιακό».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είπε ακόμα: «Χειρότερη δεν είναι η επόμενη μέρα αλλά η σημερινή. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Αύριο έχουμε προπόνηση και πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε. Κάθε ματς είναι μάθημα. Σήμερα πήραμε το δικό μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα