Μεταξάς: «Δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε»

Newsroom
Μεταξάς: «Δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε»

bet365

Στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, αναφέροντας όσον αφορά τα μεταγραφικά πως οι Ηπειρώτες δεν θα πάρουν παίκτη, έτσι για να πάρουν.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν καλοί στην αμυντική λειτουργία, κλείσαμε τους χώρους δεν δώσαμε, ευκαιρίες στον αντίπαλο. Εκεί μας δυσκόλεψε και ο αντίπαλος, τραβήχτηκαν πίσω, μας άφησαν τη μπάλα και όταν έχουμε τη μπάλα και δεν μας ορμάνε, νομίζουμε ότι έχουμε χρόνο να σκεφτούμε την πιο καλή πάσα… Στο α’ ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη και χάναμε γρήγορα τη μπάλα, κάτι που δεν μου άρεσε, στο β’ ημίχρονο το βελτιώσαμε, βάλαμε τα γκολ και νικήσαμε».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής της τελευταίας στιγμής είπε. «Εμείς κοιτάμε όλο το χρόνο παίκτες, δεν θα πάρουμε παίκτη μόνο για να πάρουμε, πρέπει να ταιριάζει, να είναι αυτός ο παίκτης που θέλουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα