ΠΑΣ Γιάννινα: Με Πίρσμαν η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα, μέσα και ο Μπρένερ

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Με Πίρσμαν η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα, μέσα και ο Μπρένερ

bet365

Ο Ηλίας Μεταξάς είχε τονίσει ότι υπολογίζει στον Πίρσμαν και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ σε αυτή μπήκε τελικά και ο Μπρένερ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή (30/1 - 15:00) στους Ζωσιμάδες τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μεταξά, όπως αναμενόταν, να μην έχει στη διάθεσή του τους Σιόντη, Σνάιντερ και Κόντε.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είχε αναφέρει ότι υπολόγιζε τον Πίρσμαν παρά τα μεταγραφικά σενάρια και όντως τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι. Σε αυτήν μπήκε και ο Μπρένερ, ο οποίος ήταν αμφίβολος.

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα