ΟΦΗ: Με Φιλίπε στη Λαμία

ΟΦΗ: Με Φιλίπε στη Λαμία

Newsroom
ΟΦΗ: Με Φιλίπε στη Λαμία

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ ενδέχεται να ντεμπουτάρει στο αυριανό ματς των Κρητικών, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή τους.

Μόλις χθες (27/1) έγινε ο Φελίπε παίκτης του ΟΦΗ και αύριο είναι πιθανό να ντεμπουτάρει για λογαριασμό του, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία. Οπου για διάφορους λόγους θα απουσιάσουν οι Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βούρος, Επασί.


Στα «συν» για τον Νιόπλια η επιστροφή των Κοροβέση, Ουές, ενώ εκτός έμεινε ο Καστάνιος κάτι που αποτελεί «μήνυμα» προς τον Ολλανδό επιθετικό, που δεν έπαιξε και με Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό (τελευταία του συμμετοχή είναι στο 1-1 με τον ΠΑΣ).

Η αποστολή των Κρητικών είναι η εξής: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Διαμαντής Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγος, Τοράλ, Στάικος, Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου, Φαν Ντούινεν, Καμάου, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα