ΑΕΚ: Προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα οι Τζούντα Γκαρσία, Παρράς και Κορνέζος (vids)

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα οι Τζούντα Γκαρσία, Παρράς και Κορνέζος (vids)

Newsroom
ΑΕΚ: Προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα οι Τζούντα Γκαρσία, Παρράς και Κορνέζος (vids)

bet365

Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ προπονήθηκαν οι Τζούντα Γκαρσία, Αλέξανδρος Παρράς και Γιώργος Κορνέζος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδωσαν μάχη στο προπονητικό στα Σπάτα και κατάφεραν να καθαρίσουν και να απομακρύνουν τα χιόνια από τα γήπεδα, ώστε να προπονηθεί σε κανονικές συνθήκες οι ομάδες.

Ετσι ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες της Ένωσης, προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή (30/01, 17:15) στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ωστόσο αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα και λογικά την Παρασκευή (28/01) θα επιχειρήσει να προπονηθεί κανονικά

Από εκεί και πέρα οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των διεθνών Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, γυμνάστηκαν κανονικά.

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Τζούντα Γκαρσία, Αλέξανδρος Παρράς και Γιώργος Κορνέζος, οι οποίοι ανήκουν στην ΑΕΚ Β'.

@Photo credits: Viber Community AEK

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα