Δίνει μάχη για τον Ντένις Άλιμπετς ο Ατρόμητος (vid)

Δίνει μάχη για τον Ντένις Άλιμπετς ο Ατρόμητος (vid)

Μάκης Σταθάτος
Δίνει μάχη για τον Ντένις Άλιμπετς ο Ατρόμητος (vid)

bet365

Την περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού Ντένις Άλιμπετς παλεύει με αξιώσεις ο Ατρόμητος.

Την πόρτα επιθετικού από το πάνω ράφι έχει χτυπήσει ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εν ενεργεία (22 ματς και 3 γκολ) διεθνή Ρουμάνο Ντένιτς Αλιμπετς.

Ο Ατρόμητος προσπαθεί να αποκτήσει τον 31χρονο σέντερ φορ από την Καϊσερίσπορ με την μορφή του δανεισμού. Με τον ίδιο τρόπο είχε παραχωρηθεί στη νυν ομάδα του, την Ρουμανική Κλουζ (12 ματς, δύο γκολ). Ο Αλιμπετς πήρε μεταγραφή στην Ιντερ σε ηλικία 18 ετών και πραγματοποίησε με την ιταλική ομάδα δύο συμμετοχές και ήταν μέλος της όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων το 2011.

Επίσης, πήρε ένα πρωτάθλημα Ρουμανίας με την Άστρα και μάλιστα αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς (2016), ενώ με την ίδια ομάδα είχε κερδίσει το κύπελλο (2014) και δύο σούπερ καπ.

Με την Αστρα είχε τις πιο παραγωγικές του σεζόν με 21 γκολ συνολικά, το 2015-16 και 14 στο πρωτάθλημα το 2019-20. Να αναφέρουμε ότι έχει στο ενεργητικό του 89 γκολ και 33 ασίστ σε 302 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εχει 26 ματς και 6 γκολ σε Champions League και Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα