Χατζηεμμανουήλ: «Εδώ και ενάμιση χρόνο προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή»

Χατζηεμμανουήλ: «Εδώ και ενάμιση χρόνο προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή»

Newsroom
Χατζηεμμανουήλ: «Εδώ και ενάμιση χρόνο προετοιμαζόμουν για αυτή τη στιγμή»

bet365

Ο 22χρονος γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε για το ντεμπούτο του στο νικηφόρο 0-2 της ΑΕΚ στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ στη NOVA:

Για την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια και πως προετοιμάστηκε: «Από χθες υπήρχε στο μυαλό μου, γιατί ο Τσιντώτας δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο έφυγαν όλα».

Για το πως τον προετοίμασε ο Μιχαηλίδης: «Ο Μιχαηλίδης πράγματι είναι σαν πατέρας μου.Εδώ και 1,5 χρόνο προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε μπορείς, είσαι έτοιμος και αυτό έγινε».

Για το πόσο τον βοήθησε η παρουσία του στην ΑΕΚ Β: «Με βοήθησε πολύ και σημαντικά, καθώς πήρα 8 παιχνίδια και είχα ρυθμό».

Για το ότι τον… προστάτευσε η άμυνα του: «Τους ευχαριστώ, 90 λεπτά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα και επιθετικά πήγαμε πολύ καλά».

Για το αν ήταν έτοιμος: «Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη μου τη ζωή θα έλεγα, αυτό περίμενα, το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ. Είμαι ευτυχισμένος για την σημερινή ημέρα».

Για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ματς παίξαμε καλά πάνω στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι δύσκολο το ματς της ρεβάνς, άλλα αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα