Άρης: «Ο Πάπε Σέικ χαλάει τη μεταγραφή του στον Άρη»

Άρης: «Ο Πάπε Σέικ χαλάει τη μεταγραφή του στον Άρη»

Newsroom
Άρης: «Ο Πάπε Σέικ χαλάει τη μεταγραφή του στον Άρη»

bet365

Ο Πάπε Σέικ είναι αρνητικός στην προοπτική μετακόμισής του στον Άρη και προτιμά να μείνει ελεύθερος στο προσεχές καλοκαίρι.

Άρης και Λιόν συμφώνησαν σε φόρμουλα συνιδιοκτησίας του Πάπε Σέικ Ντιόπ, σύμφωνα όμως με τον γαλλικό Τύπο ο 24χρονος Σενεγαλέζος είναι αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική και προτιμά να μείνει ελεύθερος στο προσεχές καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί μόνος του με την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Για την ακρίβεια, η συμφωνία του Άρη με τη γαλλική ομάδα περιλαμβάνει την αγορά του 40% των δικαιωμάτων του παίκτη με ποσό αρκετά μικρότερο των 500.000 ευρώ (σ. σ. ποσό που έγραψαν οι Γάλλοι).

Η συμφωνία είναι δεδομένη εδώ και αρκετά 24ώρα, αλλά είναι δύσκολο να υλοποιηθεί από τη στιγμή που δεν την θέλει ο άμεσα εμπλεκόμενος. «Φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος μέσος δεν θέλει να μεταγραφεί στο ελληνικό κλαμπ. Σε έξι μήνες, ο Πάπε Σέικ Ντιόπ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε κλαμπ που θέλει. Προφανώς η Λιόν θέλει να τον πουλήσει καθώς παρά τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει (ειδικά αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι το 2018), ουδέποτε βρήκε θέση στην ομάδα… Την Παρασκευή (21/1) υπήρξε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του μ’ ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, αλλά ο 24χρονος δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση του Άρη. Και φαίνεται ότι δεν θέλει να δεσμευτεί με τον ελληνικό σύλλογο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «www.olympique-et-lyonnais.com».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα