Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λούις Πάλμα και υπογράφει

Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λούις Πάλμα και υπογράφει

Newsroom
Υποβλήθηκε σε εξετάσεις ο Λούις Πάλμα και υπογράφει

bet365

Ο Λούις Πάλμα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων και αύριο (19/1) αναμένεται να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του με τον Άρη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (18/1) υποβλήθηκε στα διαδικαστικά ζητήματα για την έναρξη μιας συνεργασίας. Η συμφωνία του με τον Άρη προβλέπει συνεργασία διάρκειας πέντε χρόνων και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο (19/1) θα διευθετηθεί το τυπικό κομμάτι με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Ντεπορτίβο Βίντι ούτως ώστε να μπει και στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Σε πρώτη φάση θα αξιολογηθεί αν είναι σε επίπεδο ετοιμότητας ούτως ώστε να μπει άμεσα στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας και φυσικά να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου από τον αγώνα του Πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα