Λαμία: Μπακ… to the future (vids)

Newsroom
Λαμία: Μπακ… to the future (vids)

bet365

Οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης ήταν οι «αφανείς ήρωες» στο 2-1 της ομάδας τους επί του Ιωνικού και έστειλαν το «μήνυμα» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη σεζόν πήρε το Σάββατο (15/1) η Λαμία, στο 2-1 επί του Ιωνικού. Ετσι η ομάδα «ανάσανε» βαθμολογικά, σε ένα παιχνίδι που έλαμψε το άστρο του Λας Μπανγκουρά, ο οποίος και ντεμπουτάρισε με γκολ.


Την ίδια στιγμή όμως «αφανείς» της ήρωες ήταν οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης, το δίδυμο των μπακ της που εσχάτως καθιερώθηκε στα άκρα των μετόπισθεν. Ο πρώτος από τα μέσα Δεκεμβρίου είναι ο βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο δεύτερος περίπου 1 μήνα πριν «μονιμοποιήθηκε» στα δεξιά και στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες αμφότεροι ήταν εκ των κορυφαίων.

Αλλωστε «συμμετείχαν» και στα 2 γκολ της Λαμίας, δείγμα πως μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω τους στο δημιουργικό σκέλος, ενώ και ανασταλτικά οι πλευρές τους ανταποκρίθηκαν.

Σαραμαντάς είχε την ασίστ για το 2-0 του Μπανγκουρά, ενώ στις καθυστερήσεις απώλεσε μία μεγάλη ευκαιρία για το 3-1. Και οι δύο φάσεις ήταν σε τρανζίσιον των γηπεδούχων. Παράλληλα έκλεψε 2 μπάλες, ενώ είχε και ένα εύστοχο γέμισμα.


*Από τα πόδια του Προβυδάκη ξεκίνησε το 1-0 του Ρόμανιτς, όταν και έπαιξε κάθετα για τον Καραμάνο που την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» στον μετέπειτα σκόρερ. Ο 25χρονος είχε τα 3 από τα συνολικά 10 εύστοχα γεμίσματα της ομάδας του στο παιχνίδι και παράλληλα απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα