Φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

Φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

Newsroom
Φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα

bet365

Απόψε (17/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Λούις Πάλμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη ενώ ο ίδιος ελπίζει ότι θα μπει άμεσα στην αποστολή της ομάδας.

Η συμφωνία του Άρη με τον 21χρονο winger από την Ονδούρα προβλέπει την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου και φυσικά αγορά των δικαιωμάτων του από την Ντεπορτίβο Βίντι. Γι’ αυτόν τον λόγο ταξιδεύει μαζί του και ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας. «Νιώθω ευλογημένος από τον Θεό γι’ αυτήν την ευκαιρία και είμαι έτοιμος να την αξιοποιήσω καθώς ψάχνω από καιρό να βρω μια συνεργασία με ομάδα του εξωτερικού. Φτάνουμε απόψε στη Θεσσαλονίκη, αύριο θα υποβληθώ σε ιατρικές εξετάσεις και πιστεύω ότι από την Τετάρτη θα μπω στο πρόγραμμα των προπονήσεων», είπε ο Λούις Πάλμα κατά την αναχώρησή του από την πατρίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα