Γκάμα: «Ήμασταν καλύτεροι δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα»

Newsroom
Γκάμα: «Ήμασταν καλύτεροι δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα»

bet365

Για άδικο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, μιλώντας μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά ο Γκάμα μιλώντας μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζαμε πως θα ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Ο Απόλλων παλεύει για να μείνει στην κατηγορία, ήταν ένα δύσκολο ματς και τελικά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε πολύ, ειδικά στο τέλος. Ήμασταν καλύτεροι και δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε αυτοί που είχαμε τη δημιουργία»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία: «Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Έχουμε και το παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη. Παράλληλα πρέπει να επιστρέψουμε και στις νίκες στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα