Σεμέδο: «Δέχτηκα απειλές, αυτή την φορά ήταν άνθρωποι με κουκούλες»! (vid)

Σεμέδο: «Δέχτηκα απειλές, αυτή την φορά ήταν άνθρωποι με κουκούλες»! (vid)

Newsroom
Σεμέδο: «Δέχτηκα απειλές, αυτή την φορά ήταν άνθρωποι με κουκούλες»! (vid)

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό TSF στην Πορτογαλία υποστηρίζει πως δέχθηκε απειλές από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος μπακ μίλησε στο δίκτυο TSF στον απόηχο της επίθεσης που δέχθηκε και έτσι εμφανίστηκε μετά με δεμένο το χέρι του. Ο Σεμέδο σχολίασε πως «μου έγινε επίθεση. Δεν ξέρω από ποιον αλλά έχω τις υποψίες μου. Πήγα στο νοσοκομείο έχοντας κάταγμα στο χέρι μου. Δεν με χτύπησαν στα πόδια. Ήταν στον καρπό, στο κεφάλι μου, στον ώμο και στη μέση».

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό ο Σεμέδο υπογράμμισε πως «μία εβδομάδα πριν άνθρωποι ασφαλείας του συλλόγου ήρθαν και μου επιτέθηκαν. Δεν ξέρω... Αυτή τη φορά ήταν άνθρωποι με κουκούλες.

Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί και όχι. Αυτό είχε γίνει μία εβδομάδα πριν αλλά δεν υπήρξε τέτοια ένταση και βία, όπως τώρα. Ένας άνθρωπος της ασφαλείας και ένας διευθυντής της ομάδας ήρθαν εδώ και με απείλησαν. Δεν ξέρω πως το χειριστώ αλλά πρέπει να το κάνω». Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει καταδικάσει την επίθεση στον Ρούμπεν Σεμέδο με επίσημη ανακοίνωσή του.

ΣΕΜΕΔΟ 1

ΣΕΜΕΔΟ 2

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα