Παναθηναϊκός: Ολλανδικό ενδιαφέρον για Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Ολλανδικό ενδιαφέρον για Μπουζούκη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ολλανδικό ενδιαφέρον για Μπουζούκη

bet365

Ο Γιάννης Μπουζούκης θα αποχωρήσει στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από τον Παναθηναϊκό και αυτή την στιγμή η Eredivisie φαντάζει ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Έλληνα μέσο.

Το φινάλε της παρουσίας του Γιάννη Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό θα γραφτεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Ο Έλληνας μέσος δεν θα σπάσει το συμβόλαιό του αλλά θα φέρει πρόταση στο Τριφύλλι με ένα μικρό ποσό και ένα ποσοστό μεταπώλησης και θα αποχωρήσει, έξι μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για την απόκτηση του Έλληνα μέσου έχουν δείξει ενδιαφέρουν δύο τούρκικες ομάδες, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ένας ολλανδικός σύλλογος καλύπτει τα περισσότερα ᾽᾽θέλω᾽᾽του ποδοσφαιριστή, τα οποία είναι καθαρά ποδοσφαιρικά και όχι οικονομικά. Εξάλλου το ζητούμενο για τον Μπουζούκη σε αυτή την φάση της καριέρας του είναι να βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, να νιώσει ξανά σημαντικός και να κάνει το επόμενο βήμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα