Μαρινάκης: «Να δείξετε την ποιότητά σας, μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη και να προσέχετε με τον covid-19»

Μαρινάκης: «Να δείξετε την ποιότητά σας, μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη και να προσέχετε με τον covid-19»

Newsroom
 Μαρινάκης: «Να δείξετε την ποιότητά σας, μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη και να προσέχετε με τον covid-19»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε συνομιλία με τον Μαρτίνς και τους παίκτες.

Παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη για να ανεβάσει την ομάδα και να... θυμίσει τη σπουδαιότητα της νίκης! Κυρίως όμως η επίσκεψή του είχε να κάνει με τη νέα χρονιά και για να ευχηθεί καλό νέο έτος και υγεία σε όλους.

Ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών, μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες από τους οποίους και ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το θέμα της πανδημίας και του covid-19, ενώ τόνισε την ανάγκη να δείξουν άπαντες το απαιτούμενο πάθος και την απαραίτητη συγκέντρωση στα ματς που έρχονται. Ο Μαρινάκης μετέφερε προς τους παίκτες των Πειραιωτών το να δείξουν την ποιότητα που δεδομένα έχουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέφερε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του Ολυμπιακού πως «θέλω να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας και να συνεχίσουμε με συνέπεια».

Ειδικότερα επισήμανε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειες σας με υγεία και χαρές. Θέλω να προσέχετε πολύ, ζούμε στην εποχή του Covid και πρέπει να προφυλάξετε και τους εαυτούς σας και την ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια να δείχνετε την ποιότητα σας και την ανωτερότητα σας μέσα στο γήπεδο. Και οι φίλαθλοί μας και εγώ θέλουμε από εσάς να τα δίνετε όλα. Να παίζετε με πάθος και δύναμη και να είστε απολύτως συγκεντρωμένοι για να μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη. Με αγάπη για την ερυθρόλευκη και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας»!

Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε κάνει παραμονές του ματς με την ΑΕΚ, αλλά και της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε όπου οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2/2!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα