Ολυμπιακός: Η θετική διάθεση του Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο παραμένει

Ολυμπιακός: Η θετική διάθεση του Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο παραμένει

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η θετική διάθεση του Μαρτίνς για το νέο συμβόλαιο παραμένει

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα τα χέρια με τη διοίκηση του Ολυμπιακού όμως το καλό κλίμα παραμένει.

Ουσιαστικά αυτό που επίκειται είναι μία σειρά νέων επαφών για το καινούριο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός έχει μιλήσει για το προσύμφωνό του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει δείξει με κάθε τρόπο τη θετική διάθεσή του να συνεχίσει και για 5ο χρόνο στους Πειραιώτες. Ο 51χρονος Ίβηρας τεχνικός είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού από το 2018. Έχει 193 αγώνες με 130 νίκες, 33 ισοπαλίες και 30 ήττες. Έχει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Έχει υπογράψει δύο διετή συμβόλαια στον Ολυμπιακό με το 2ο να του έχει αναβαθμίσει για τα καλά τις απολαβές και έχει σίγουρα ανεβάσει τις μετοχές του μέσω των Ερυθρόλευκων. Σε αυτή τη φάση η καλή / θετική διάθεση των δύο πλευρών για τελικό deal για ένα νέο (3ο) συμβόλαιο καλά κρατεί. Πλην όμως απομένει μία νέα και τελική μάλλον σειρά συζητήσεων που θα γίνει στο προσεχές διάστημα. Στην παρούσα φάση πάντως οι δύο πλευρές δείχνουν να είναι πιο κοντά στο να τα βρουν σε όλα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη.

Ο Μαρτίνς είχε πει στο protothema.gr για το νέο συμβόλαιό του πως «είμαι συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Προφανώς και υπάρχει κόσμος που θέλει να φέρει αυτήν την αναταραχή μέσα στην ομάδα μας. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Έχω ένα προσύμφωνο με τον πρόεδρο ώστε η προτεραιότητά μου να είναι ο Ολυμπιακός.

Θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για το συμβόλαιό μου ώστε στο μέλλον να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Και αυτό θα ήθελα να αναφέρω γιατί πραγματικά η μέγιστη συγκέντρωσή μου βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Και τίποτα και κανένας δε θα μου αποσπάσει την προσοχή από τον μεγάλο μας σύλλογο».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα