Ολυμπιακός: Από το χειμώνα η συζήτηση με Μαρτίνς για νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Από το χειμώνα η συζήτηση με Μαρτίνς για νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Από το χειμώνα η συζήτηση με Μαρτίνς για νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Ολυμπιακός προφανώς και θα ήθελε να έχει στο Λιμάνι τον Πέδρο Μαρτίνς για όσο περισσότερο καιρό γίνεται όμως η βασική κουβέντα για νέο συμβόλαιο δεν αναμένεται να γίνει τώρα.

Όσο καλή διάθεση και να υπάρχει και από τις δύο πλευρές δεν προκύπτει πως θα μπουν τώρα σε βασικό στάδιο διαπραγμάτευσης για ένα νέο συμβόλαιο. Το υπάρχον deal με τον Πέδρο Μαρτίνς μπαίνει στο δεύτερο και τελευταίο χρόνο του (τέταρτο στο σύνολο στον Ολυμπιακό).

Ο κόουτς Μαρτίνς στον Ολυμπιακό βρίσκεται από το 2018 και έχει 163 αγώνες με 110 νίκες, 28 ισοπαλίες και 25 ήττες. Το συμβόλαιό του προέβλεπε φέτος να πάρει περίπου 1.5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Μία συζήτηση για ένα νέο συμβόλαιο διετίας θα μπορούσε να τοποθετηθεί χρονικά από τον Οκτώβριο και μετά. Ισως ακόμα και τον Γενάρη. Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός και ο 50χρονος προπονητής έχουν μπροστά τους σε πρώτη φάση τη νέα ευρωπαϊκή πρόκληση. Τους φετινούς προκριματικούς αγώνες αλλά και τον στόχο να βρεθεί ξανά ο πρωταθλητής Ελλάδας σε ομίλους του Champions League. Αναγνωριστική συζήτηση μπορεί να γίνει νωρίτερα. Συζήτηση ουσίας για τελικό deal όμως όχι. Τουλάχιστον όχι με τα τωρινά δεδομένα παρά την πολύ καλή διάθεση και της ΠΑΕ και του προπονητή.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα