Γρηγορίου: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καλοί» (vid)

Newsroom
Γρηγορίου: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καλοί» (vid)

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της ΑΕΚ και εκεί «χρέωσε» την ήττα της ομάδας του.

Την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ γνώρισε σήμερα (5/1) η Λαμία, στο πρώτο της παιχνίδι για το νέο έτος. Ο τεχνικός της Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε, μετά το παιχνίδι, στην αποτελεσματικότητα των «κιτρινόμαυρων». «Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Υγεία και ειρήνη για το 2022. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί. Γι’ αυτό η αγωνιστική προσέγγιση στο παιχνίδι ήταν αυτό που είχαμε στο τέλος του τελευταίου αγώνα. Να πιέσουμε ψηλά και να βάλουμε πρόβλημα στην ΑΕΚ. Εν μέρει το καταφέραμε. Δε νομίζω ότι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Πιο ουσιαστική ήταν κι αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα θες και τον παράγοντα τύχη ώστε τις ευκαιρίες που κάνεις να τις κάνεις γκολ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, ήμασταν καλοί», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Είναι και ο κοροναϊός πλέον. Ολες οι ομάδες και η δική μας φυσικά θα πρέπει να γεμίσουμε το ρόστερ περισσότερο απ’ όσο είχαμε στο μυαλό μας. Κανείς δε ξέρεις τι θα προκύψει αύριο. Θα κάνουμε αρκετές μεταγραφές. Όχι αλόγιστα και παίρνοντας οτιδήποτε».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα