Μεταξάς: «Βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά σε παίκτη και σε άλλον έτρεχε αίμα από τη μύτη»!

Newsroom
Μεταξάς: «Βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά σε παίκτη και σε άλλον έτρεχε αίμα από τη μύτη»!

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς, αναφέρθηκε στην τήρηση των πρωτοκόλλων αλλά και σε σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν στον σύλλογο!

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε on camera στη NOVA για τα προβλήματα στον ΠΑΣ αλλά και το τι προκαλεί η πανδημία. Μάλιστα έκανε λόγο για παίκτη με πρόβλημα στην καρδιά και άλλο που του έτρεχε αίμα από τη μύτη!

Ειδικότερα είπε: «Μπράβο στους παίκτες μας. Κάνουμε προπόνηση με 13 άτομα. Ήρθαμε με πέντε αλλαγές και με ένα τερματοφύλακα και κερδίσαμε το ματς. Πρέπει να προσέξουμε τα πρωτόκολλα. Δεν γίνεται να αγωνιζόμαστε με παίκτες που δεν είναι έτοιμοι.

Δύο είχαν κι άλλα προβλήματα. Στον έναν βρήκαμε πρόβλημα στην καρδιά και τον αφήσαμε εκτός και στον άλλον, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία έκανε ατομικό πρόγραμμα, του έτρεχε αίμα από τη μύτη. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα».

Αναλυτικά το τι είπε:

Πάλι ένα μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Όλα αυτά τα προβλήματα... Δεν θέλω να σταθώ μόνο στα αγωνιστικά. Να τα πούμε και αυτά γιατί κάνουμε προπόνηση με 13 άτομα.

Πως να ετοιμάσεις μία ομάδα εάν έχεις 13 άτομα και πρέπει να τους μοιράσεις στη μέση. Ήρθαμε σήμερα εδώ με 5 αλλαγές και με έναν τερματοφύλακα. Δεν είχαμε αλλαγή τερματοφύλακα και κερδίσαμε το παιχνίδι. Για αυτό ένα μπράβο.

Αλλά πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε. Να προσέχουμε λίγο παραπάνω αυτά τα πρωτόκολλα. Που - έτσι το ένιωσα εγώ - μας αναγκάζουν να παίξουμε. Δεν είναι μόνο να βγει κάποιος από την καραντίνα. Να γίνει καλά από κορονοϊό. Από παίκτες που ήταν να μπουν στον πάγκο ο ένας έχει πρόβλημα με την καρδιά και ευτυχώς το βρήκαμε και δεν τον βάλαμε. Ο άλλος με πρωτοβουλία του έκανε ατομική προπόνηση γιατί έτρεχε αίμα από τη μύτη του. Εκεί λίγο πρέπει να προσέχουμε γιατί πρώτα είναι η υγεία και μετά τα παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα