«Ο Ιορντανέσκου αρνήθηκε την πρόταση του Ατρομήτου»

«Ο Ιορντανέσκου αρνήθηκε την πρόταση του Ατρομήτου»

Μάκης Σταθάτος
«Ο Ιορντανέσκου αρνήθηκε την πρόταση του Ατρομήτου»

bet365

Σύμφωνα με τους Ρουμάνους ο Έντι Ιορντανέσκου είπε «όχι» στην πρόταση του Ατρομήτου.

Λίγες ώρες μετά το ρουμάνικο δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο 'Έντι Ιορντανέσκου θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και κατόπιν να απαντήσει στον Ατρόμητο, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για αρνητική απάντηση του 43χρονου τεχνικού στους Περιστεριώτες.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιορντανέσκου αποφάσισε νωρίτερα για το μέλλον του και είπε «όχι» στον Ατρόμητο. Μάλιστα, οι Ρουμάνοι ισχυρίζονται ότι ο 43χρονος τεχνικός θα είχε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι, καθώς η ομάδα έχει μόλις 9 βαθμούς σε 15 ματς και την χειρότερη άμυνα του ελληνικού πρωταθλήματος με παθητικό 32 γκολ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ιορντανέσκου περιμένει πρόταση για τον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας, με τους Μούτου, Πιτούρκα και Μπόλονι να διεκδικούν τη θέση.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα