Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Ζαγαρίτη» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ιταλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Ζαγαρίτη» (vid)

bet365

Ιταλικά ρεπορτάζ μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει την πόρτα της Πάρμα για τον ακραίο της μπακ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζαγαρίτη - που είναι στο... γκρουπ των παικτών που απασχολούν τον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ - που σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ολυμπιακός αξιολογεί ως σωστή προσφορά για δανεισμό το ποσό των 400.000 ευρώ. Ο Ζαγαρίτης - πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού - έχει μόλις δύο συμμετοχές φέτος με την Πάρμα (τρεις στο περσινό εξάμηνο) και με βάση τα ρεπορτάζ των Ιταλών οι Πειραιώτες έχουν κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του πλάνο να πάρει έναν παίκτη για back up του Ρέαμπτσιουκ. Από την πλευρά των Ερυθρόλευκων δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα διάψευση ή επιβεβαίωση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ξέχωρα από αυτό υπάρχει η πιθανότητα για ακόμα μία με δύο κινήσεις (ανοιχτό παραμένει του χαφ).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα