Λαμία: Τον Μπανγκουρά ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

Newsroom
Λαμία: Τον Μπανγκουρά ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι»

bet365

Την απόκτηση του 29χρονου εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά ανακοίνωσε η Λαμία πραγματοποιώντας την πρώτη της μεταγραφική κίνηση.

Ο Λας Μπαγκουρά αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με την Λαμία να αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον 29χρονο (30/3/1992) εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά.

Ο Μπανγκουρά έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία και Αμερική και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έμελεκ του Εκουαδόρ ενώ έχει φορέσει και 37 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα