Άρης: Ο Μάντζιος κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς

Άρης: Ο Μάντζιος κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς

Newsroom
Άρης: Ο Μάντζιος κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς

bet365

Ο Άκης Μάντζιος κάνει την αγωνιστική ανασκόπηση τόσο του Άρη όσο και του ίδιου, σε βίντεο που ανέβασε το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube.

Η 3η θέση που κατέλαβε ο Άρης στην περσινή Superleague (2η στην κανονική διάρκεια), καθώς και η δική του επικείμενη εισαγωγή στη λίστα με τους δέκα κορυφαίους προπονητές στην ιστορία των «κιτρίνων» από πλευράς συμμετοχών ήταν τα θέματα που απασχόλησαν κατά κύριο λόγο την ανασκόπηση που έκανε ο Άκης Μάντζιος για το 2021 που ολοκληρώνεται σήμερα.

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας, καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια να τερματίσει ο Άρης στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Αυτή η χρονιά είναι η απόδειξη της εξέλιξής μας και πρέπει να αποτελέσει την βάση μας για τα επόμενα χρόνια.

Όταν ήρθα στον Άρη δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα φτάσω να μπω στο top-10 των παρουσιών στον πάγκο του. Με ένοιαζε μόνο να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που μου είχε θέσει ο Πρόεδρος. Είναι όμως πολύ όμορφο και πολύ τιμητικό για εμένα».

Δείτε το βίντεο με την ανασκόπηση του Άκη Μάντζιου στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο YouTube:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα