Ολυμπιακός: Οι Μάρκοβιτς και Καρμπόβνικ, οι δύο αδύναμοι... κρίκοι για τον Γενάρη (vid)

Ολυμπιακός: Οι Μάρκοβιτς και Καρμπόβνικ, οι δύο αδύναμοι... κρίκοι για τον Γενάρη (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Μάρκοβιτς και Καρμπόβνικ, οι δύο αδύναμοι... κρίκοι για τον Γενάρη (vid)

bet365

Ο Σέρβος μπακ και ο Πολωνός διεθνής είναι δύο παίκτες που ενδέχεται σοβαρά να... χαιρετήσουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

Ο Μάρκοβιτς με τον Καρμπόβνικ είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παρόλα αυτά φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει κανέναν εκ των δύο στα βασικά του πλάνα (μπορεί ούτε καν ως εφεδρείες) στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Επόμενο και λογικό είναι ο Σέρβος στόπερ και ο Πολωνός μπακ - χαφ να είναι σε... κίνδυνο ως προς το μέλλον τους στους Ερυθρόλευκους.

Ο Μάρκοβιτς δεν αποκλείται να δοθεί δανεικός για άλλη μία φορά από τον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος στόπερ φέτος έχει παίξει μόνο 4 αγώνες και ενώ έβγαλε και τραυματισμό. Γενικότερα πάντως είναι πίσω στην ιεραρχία. Βέβαια υπάρχει και η παράμετρος του Ουσεϊνού Μπα, που συνεχίζει να είναι δύσκολο να φύγει (και ενώ τον θέλει η Σεντ Ετιέν), ωστόσο προς το τέλος του Γενάρη μπορεί να υπάρξουν άλλα δεδομένα.

Τραυματισμό έβγαλε και ο Καρμπόβνικ, που τον άφησε off για σημαντικό διάστημα. Παρόλα αυτά όταν πήρε ευκαιρίες δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ο 20χρονος διεθνής έχει 5 αγώνες με 1 ασίστ στον Ολυμπιακό αλλά μπορεί να γυρίσει μόνο στη Μπράιτον, έχοντας ήδη παίξει σε 2 ομάδες στο πρώτο μισό του 2021-2022.

Τη μία ασίστ ο Καρμπόβνικ την είχε με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επίσης το θέμα Καρμπόβνικ επηρεάζει και το ζήτημα του ακραίου μπακ καθώς με μία ακόμα προσθήκη αρ. μπακ δύσκολα θα βρίσκει χρόνο συμμετοχής.

- Ο Ρούμπεν Σεμέδο το τελευταίο διάστημα - ως γνωστόν και προφανώς - παραμένει σε καθεστώς παραχώρησης. Μένει να κριθεί εάν θα κλείσει στην Πόρτο ή αλλού.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα