Κύπελλο: Ο Κατσουράνης θα αναδείξει τα ζευγάρια του Κυπέλλου

Δημήτρης Τομαράς
Κύπελλο: Ο Κατσουράνης θα αναδείξει τα ζευγάρια του Κυπέλλου

bet365

Ο βετεράνος διεθνής και πρωταθλητής του Euro 2004 θα είναι εκείνος που θα κάνει την κλήρωση για τον θεσμό του Κυπέλλου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα των ανδρών το 2004, Κώστας Κατσουράνης, θα κάνει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης. Την κλήρωση, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott». Θα υπάρξει φυσική παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που μετέχουν στην προσεχή φάση. Στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Άρης, η Λαμία, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα