Μποροβήλος για την απαγόρευση του κόσμου στα γήπεδα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε αλλά θα είναι καταστροφή» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μποροβήλος για την απαγόρευση του κόσμου στα γήπεδα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε αλλά θα είναι καταστροφή» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της Super League Interwetten, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στην κρατική τηλεόραση για το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά τα γήπεδα για τον κόσμο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ 3 ο Μποροβήλος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «ελπίζω να μην υπάρξει απαγόρευση στη λογική εκτός του ότι λαμβάνει όλα τα μέτρα το ποδόσφαιρο και κυρίως η πρώτη κατηγορία παρακολουθεί και εφαρμόζει τα πρωτόκολλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε εάν υπάρξει απόφαση να μην υπάρξουν φίλαθλοι στα γήπεδα. Μετράει πρωτίστως η υγεία.

Όμως οι κάτοχοι των διαρκείας θα αξιώσουν επιστροφές χρημάτων. Θα είναι ένα ντόμινο. θα είναι μία οικονομική καταστροφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα