Ακαδημίες: Ο Χατζημάρκος και ο Απόλλων έβαλαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα Κ19, 3-2 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό!

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Ο Χατζημάρκος και ο Απόλλων έβαλαν «φωτιά» στο πρωτάθλημα Κ19, 3-2 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό!

bet365

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα Κ-19 μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί του Παναθηναϊκού και τη νίκη του Αστέρα επί του Παναιτωλικού.

Μετά την Κ15 και την Κ17, συναρπαστική εξέλιξη φαίνεται πως θα έχει και το πρωτάθλημα Νέων (Κ19) της Super League. Εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει με έξι βαθμούς διαφορά, ηττήθηκε 3-2 από τον Απόλλωνα στη Φυλή, και ο Αστέρας που επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού μείωσε στους τρεις βαθμούς, ενώ απομένουν 12 αγωνιστικές.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα νωρίς με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Αμπντελραχμάν Μπιλάλ (9΄) όμως στο β΄ ημίχρονο ο μικρότερος (2004) της ενδεκάδας του Απόλλωνα, Στάθης Χατζημάρκος πέτυχε δύο γκολ (52΄, 58΄). Πρόκειται για έναν δεξιό μπακ (σήμερα έπαιξε χαφ) που στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και σήμερα σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ της καριέρας του σε επίπεδο Super League Κ19, το πρώτο με προσωπική ενέργεια και το δεύτερο από λάθος του τερματοφύλακα. Ενδιάμεσα ο Παναθηναϊκός είχε σκοράρει με τον Νάσο Νταμπίζα (57΄) μετά από φανταστικό συνδυασμό και όλα έδειχναν ότι το ματς όδευε προς την ισοπαλία. Όμως με μια «οβίδα» από απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων, ο Άλβιν Αράπι διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 88΄.

Στην εκπνοή κρίθηκε και το ματς του Περιστερίου, όπου ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού νικώντας για πρώτη φορά μετά από τις αρχές Οκτωβρίου! Ανώτερη η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη προηγήθηκε με κεφαλιά του Σταματούλλα στο 13΄, ενώ ισοφάρισε ο Χαϊκάλης στο 30΄. Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας, έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φρέρη με δεύτερη κίτρινη στο 50΄. Στο 89΄ η εξαιρετική ασίστ του Τσαντήλα και το σπουδαίας έμπνευσης «τακουνάκι» του Δαλαμήτρα, «σφράγισαν» μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του Γιώργου Κορακάκη.

Πολύς κόσμος στο Περιστέρι, από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ της Αθήνας, μέχρι το staff της Β΄ ομάδας του Ολυμπιακού Β΄ τον Αριέλ Ιμπαγάσα, τον Γιώργο Ανατολάκη και τον Γιάννη Μανιάτη. Οικογένεια πραγματική ο Ατρόμητος, με τους προπονητές Κ17 Κώστα Παρθενίου και Κ15 Πέτρο Κοντοβράκη να βρίσκονται στην πρώτη σειρά των κερκίδων στο γήπεδο του Ηφαίστου και να εμψυχώνουν τους παίκτες. Άλλωστε οι περισσότεροι έχουν περάσει (και) από τα χέρια τους.

Μετά τις σημερινές εξ αναβολής αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, η σεζόν για τους Νέους επανεκκινεί ξανά το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα