Παναθηναϊκός: Απίστευτο, ο Χουάνκαρ βούρκωσε στο γκολ του Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: Απίστευτο, ο Χουάνκαρ βούρκωσε στο γκολ του Μαουρίσιο!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Απίστευτο, ο Χουάνκαρ βούρκωσε στο γκολ του Μαουρίσιο!

bet365

Ο Χουάνκαρ έκανε σέντρα - ασίστ στον Μαουρίσιο και βούρκωσε από συγκίνηση. Το είδαν πολλοί, το πρόσεξαν λίγοι και το... αποδεικνύει ο φωτογραφικός φακός.

Δεν το βλέπουμε συχνά. Ειδικά σε ματς στα οποία δεν... κρίνεται δα και ένας τίτλος. Σαν το σημερινό Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, μεσούσης της σεζόν: σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους τους αντιπάλους, αλλά... μέχρι εκεί. Δεν χάθηκε ο κόσμος για τον ΠΑΣ που ηττήθηκε, δεν πανηγύρισε κάποιο τρόπαιο ο νικητής. Κι' όμως, ένας παίκτης του Τριφυλλιού βούρκωσε από συγκίνηση μετά από τη δική του σέντρα – ασίστ στο 1-0 του Μαουρίσιο! Το είδαν πολλοί, το πρόσεξαν λίγοι και το... αποδεικνύει ο φωτογραφικός φακός. Τα δάκρυα του Χουάνκαρ, τον οποίο αγκαλιάζει με παρηγορητική διάθεση ο συμπατριώτης του Αϊτόρ!

Ηταν ματς με μάχες, με δυναμισμό, με πίεση μεγάλη. Σίγουρα τα συναισθήματα όλων ήταν έντονα, σίγουρα τη στιγμή της ηδονής ενός γκολ μερικές φορές τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Ποιος να ήταν ο λόγος του ξεσπάσματος του Ισπανού αμυντικού, δεν το γνωρίζουμε.

Χουάνκαρ

Δηλώσεις μετά το ματς δεν έκανε. Μακάρι να μην οφείλεται σε κάποιο δυσάρεστο γεγονός που αγγίζει την προσωπική ζωή του και να ήταν απλά ένα ξέσπασμα της στιγμής, στην ένταση του παιχνιδιού. Ο χρόνος ίσως φανερώσει την αιτία αυτών των δακρύων, αν και εδώ που τα λέμε ο καθε άνθρωπος, ο κάθε αθλητής, έχει δικαίωμα να κρατά στην καρδιά και στο μυαλό του γεγονότα που μπορεί να τον επηρεάσουν «on stage»...

Χουάνκαρ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα