Μοναδική απουσία ο Εραμούσπε στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Λεωφόρου

Newsroom
Μοναδική απουσία ο Εραμούσπε στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Λεωφόρου

bet365

Χωρίς τον τιμωρημένο Εραμούσπε, ο οποίος είναι και τραυματίας, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρεται την Κυριακή (19/12 - 19:30) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μετράει μόνο μία απουσία, αυτή του Εραμούσπε, ο οποίος είναι τραυματίας, και γι' αυτόν τον λόγο δηλώθηκε να εκτίσει και την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών σε αυτό το παιχνίδι.

Στην αποστολή του ΠΑΣ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Τριάδης Α., Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα, Μίνα, Μιλιντσεάνου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα