Ολυμπιακός: Πιθανότητα για σχεδόν ίδια 11άδα από τον Μαρτίνς στο Περιστέρι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πιθανότητα για σχεδόν ίδια 11άδα από τον Μαρτίνς στο Περιστέρι

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμάται πως θα ακολουθήσει τη... συνταγή Άρη και στο παιχνίδι του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Το Ατρόμητος - Ολυμπιακός στις 19.30 στο Περιστέρι βρίσκει τους Πειραιώτες σε μία περίοδο όπου δεν θέλουν να έχουν καμία απώλεια στο πρωτάθλημα. Βασικά θέλουν να κλείσουν το 2021 με νίκες στα ματς που τους απομένουν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σε σχέση με τους 11 του Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως τρομερές αλλαγές δεν θα προκύψουν πάντα σε σχέση με την 11άδα που κατέβασε ο Ίβηρας με τον Άρη. Οι 11 του Ολυμπιακού με Άρη ήταν οι: Βατσλίκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Λόπες, Ελ Αραμπί, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μασούρας, Α. Καμαρά, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ. Στον πάγκο είχαν μείνει ο Μαντί Καμαρά αλλά και οι Ονιεκούρου και Ροντρίγκες.

Από τους άλλους παίκτες της αποστολής θέση στην 11άδα διεκδικεί κυρίως ο Γκάρι Ροντρίγκες. Είναι ίσως η μοναδική από τις αλλαγές με τον Άρη που έχει παραπάνω πιθανότητες για βασικός. Θεωρητικά θέση διεκδικούν και οι Μαντί Καμαρά, Τικίνιο και Ονιεκούρου.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή ο Μαρτίνς έχει πάρει τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Βρουσάι, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα