ΠΑΣ Γιάννινα: Θηρίο στο κλουβί ο Πέδρο Κόντε, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του (vid)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Θηρίο στο κλουβί ο Πέδρο Κόντε, μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του (vid)

bet365

Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας να μοιράζεται στα social media ένα βίντεο από την προπόνηση του Ισπανού επιθετικού.

Για μόλις ένα ολοκληρωμένο ενενηντάλεπτο είχαν την ευκαιρία οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να χαρούν τον Πέδρο Κόντε στην ομάδα τους μετά τη μεγάλη επιστροφή του, αφού στο δεύτερο ματς του πρωταθλήματος υπέστη ρήξη χιαστού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός είχε προλάβει να σκοράρει στην πρεμιέρα, υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά έκτοτε έχει απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια των ηπειρωτών.

Φαίνεται όμως πως τα μηνύματα από την πορεία της αποθεραπείας του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όπως αποδεικνύει και το βίντεο που ανέβασε ο Φίλιππος Σκόρδος, φυσιοθεραπευτής του «Άγιαξ της Ηπείρου». Σε αυτό απεικονίζεται η σκληρή καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει ο Κόντε, προκειμένου να επισπευθεί στο μέτρο του δυνατού το διάστημα της αποθεραπείας του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Γιάννινα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα