ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τα νέα για Καντουρί και Τέιλορ

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τα νέα για Καντουρί και Τέιλορ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τα νέα για Καντουρί και Τέιλορ

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για να διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας τους.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του, κέρδισε τη Λίνκολν και πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League. Μία πρόκριση που έφερε κάποια χαμόγελα, αλλά και πολλά προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τη Λαμία, αλλά και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στο πρόγραμμα μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ αποχώρησαν με ενοχλήσεις, ο πρώτος στον δεξί τετρακέφαλο κι ο δεύτερος στο αριστερό δικέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν και να υπάρχει ακριβής εικόνα για το διάστημα που δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Για άλλη μια μέρα ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λίνκολν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση δούλεψαν τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική, ενώ έγινε και δουλειά σε ατομικό επίπεδο με ειδικό ασκησιολόγιο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα