Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεώρησε σωστές όλες τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten, τονίζοντας ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ιωνικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής προχώρησε στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων στα ματς της δωδέκατης αγωνιστικής. Ο Κλάτενμπεργκ συμπεριέλαβε μόνο δύο παιχνίδια στην ανάλυσή του και συγκεκριμένα αυτά του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στη Νίκαια και του Ατρόμητου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οσον αφορά τον αγώνα του «Δικεφάλου του Βορρά», ο αρχιδιαιτητής τόνισε ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ιωνικού, μιας και όπως τόνισε ο Πασχαλάκης βγήκε απρόσεκτα και ανέτρεψε τον Λένις.

«Η ΚΕΔ υποστηρίζει την απόφαση για καταλογισμό πέναλτι, καθώς όταν ο επιθετικός έχει την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας βγαίνει απρόσεκτα χωρίς να αγγίξει την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιθετικού»

Οπως επίσης σωστές θεώρησε τις αποφάσεις να καταλογιστούν και τα πέναλτι στο Περιστέρι.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός δεν έρχεται σε επαφή, με τον επιτιθέμενο, αλλά θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα για προσπάθεια εξαπάτησης του διαιτητή με σκοπό τον καταλογισμό ενός πέναλτι», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάλυσή του ο Κλάτενμπεργκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα