Αστέρας-ΑΕΚ: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο «Κολοκοτρώνης»

Newsroom
Αστέρας-ΑΕΚ: Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο «Κολοκοτρώνης»

bet365

Φίλοι της ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν θα βρεθούν, καθώς ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Από τον Αστέρα Τρίπολης έχει γίνει σαφές ότι κόντρα στους «μεγάλους» δικαίωμα εισόδου θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι διαρκείας.

Ούτε με τους ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό αλλά ούτε και με τον Παναθηναϊκό δεν υπήρξαν μεμονωμένα εισιτήρια. Ετσι, το ίδιο θα ισχύσει και στο ματς με την ΑΕΚ αυτό το Σάββατο.

Η ανακοίνωση των Αρκάδων:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα