ΑΕΚ: Μετά τον Τζιμπούρ ο Σιμάνσκι πέτυχε το γρηγορότερο νικητήριο γκολ σε αθηναϊκό ντέρμπι (vids)

Newsroom
ΑΕΚ: Μετά τον Τζιμπούρ ο Σιμάνσκι πέτυχε το γρηγορότερο νικητήριο γκολ σε αθηναϊκό ντέρμπι (vids)

bet365

O Νταμιάν Σιμάνσκι πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παράλληλα έγραψε ιστορία.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού το βράδυ της Κυριακής (05/12) στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Νταμιάν Σιμάνσκι στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στα 95 δευτερόλεπτα.

Ετσι το γκολ του γκολ του Πολωνού μέσου της Ένωσης, έγινε το γρηγορότερο στην ιστορία, που έκρινε αθηναϊκό ντέρμπι, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Το προηγούμενο ήταν αυτό του Ραφίκ Τζιμπούρ, πριν από 11 χρόνια, στις 24 Οκτωβρίου 2010, όταν ο Αλγερινός σκόραρε στο 4' του αγώνα για να νικήσει η ΑΕΚ με 1-0.

Και επειδή είπαμε ότι το γκολ του Σιμάνσκι δεν είναι το γρηγορότερο σε ντέρμπι, να αναφέρουμε αυτό του Βασίλη Δημητριάδη στις 4 Απριλίου 1993, στο 1' του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1, και θεωρείται το γρηγορότερο.

Υπάρχει και ένα στις 28 Μαρτίου 1962 από τον Άρη Τσαχουρίδη, που επίσης αναφέρεται στο 2' του αγώνα ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-3. Αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα επιβεβαίωσης του ακριβή χρόνου που μπήκε.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα