Χουάνκαρ: «Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
Χουάνκαρ: «Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Χουάνκαρ στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ παρά την ήττα, αναφέροντας πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν καλύτεροι αλλά φεύγουμε από το γήπεδο έχοντας χάσει τους τρεις βαθμούς, τους οποίους η ΑΕΚ δεν κέρδισε πολύ σωστά.

Όλα τα ματς είναι σημαντικά, σε κάθε ματς παίζουμε για να πάρουμε τη νίκη. Απόψε δεν τα καταφέραμε, αλλά ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και θα κοιτάξουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το θετικό είναι πως ήμασταν καλύτεροι και πως είχαμε την κατοχή. Σταθήκαμε καλύτερα. Το Σάββατο έχουμε άλλον έναν αγώνα, αντιμετωπίζουμε άλλη ομάδα. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα