Αοσμαν: «Ο Ιωνικός έδειξε τα... δόντια του» (vid)

Αοσμαν: «Ο Ιωνικός έδειξε τα... δόντια του» (vid)

Newsroom
 Αοσμαν: «Ο Ιωνικός έδειξε τα... δόντια του» (vid)

bet365

O Σύριος μεσοεπιθετικός της ομάδας βρήκε δίχτυα σε ακόμη ένα ματς και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Δίχτυα σε ακόμη ένα ματς του Ιωνικού βρήκε σήμερα (5/12) ο Αοσμαν και συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί του ΠΑΟΚ. «Σίγουρα, σήμερα είναι μια τεράστια νίκη για εμάς, η οποία δείχνει και την δουλειά που κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV. Και μετά ο Σύριος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το πώς «έζησε» το ματς. «Ξεκάθαρα, όλο το γήπεδο μας βοήθησε με την φωνή του, η ομάδα έδειξε τα δόντια της, αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά στα τελευταία λεπτά γι' αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε».


Για το αν τον βοηθάει όλη η ομάδα στο μεσοεπιθετικό σκέλος όπου είναι εκ των πρωταγωνιστών είπε πως «σίγουρα, το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα γι' αυτό καταφέραμε να κερδίσουμε. Δεν είμαι μόνο εγώ είναι και οι συμπαίκτες μου προφανώς με βοηθάνε. Εγώ κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου, δίνω τα πάντα για αυτήν για να μπορέσει να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και φυσικά να κερδίζει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα