Πασχαλάκης: «Φτάνουν οι δικαιολογίες» (vid)

Πασχαλάκης: «Φτάνουν οι δικαιολογίες» (vid)

Newsroom
Πασχαλάκης: «Φτάνουν οι δικαιολογίες» (vid)

bet365

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ακόμη μία ήττα στο πρωτάθλημα, την 3η συνεχόμενη, γνώρισε σήμερα (5/12) ο ΠΑΟΚ στη Νίκαια και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Είναι δύσκολο να πω τι φταίει, φτάνουν οι δικαιολογίες, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην Cosmote TV. «Είναι δύσκολο να πω τι φταίει. Δεν μας βγαίνει τίποτα, αλλά φτάνουν οι δικαιολογίες. Πρέπει να δείχνουμε αυτά που πρέπει, να βγάλουμε αντίδραση όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Είχαμε πει ότι πρέπει να πάρουμε το ματς οπωσδήποτε, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι. Δεν έγινε αυτό. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλοι. Πρέπει να βγει αυτή η αντίδραση επιτέλους», είπε αρχικά.

Και μετά του μεταφέρθηκε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε πως δεν υπάρχουν επιλογές. «Δεν θέλω να σχολιάσω, ο προπονητής σίγουρα ξέρει καλύτερα. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για αυτό που συμβαίνει. Είναι στενάχωρο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να αντιστρέψουμε την κατάσταση». Για το επόμενο ματς με τη Λίνκολν που ακολουθεί σχολίασε πως «είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό. Τα συνεχόμενα ματς δεν σε αφήνουν να σκεφτείς πολλά. Πρέπει να βγει αντίδραση, γιατί το θέλουμε πολύ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα