Μαρτίνς: «Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού» (vid)

Μαρτίνς: «Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας σε βίντεο του Olympiacos TV που αναρτήθηκε στα social media απάντησε σε ερωτήσεις οπαδών του συλλόγου.

Τα τελευταία 24ωρα ο Μαρτίνς πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα και λόγω του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Αλ Νασρ και των ρεπορτάζ που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του εκεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός από την άλλη μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών και φιλάθλων της ομάδας. Ειδικότερα είπε για:

Τον Ολυμπιακό: Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη 2η χώρα μου.

Τους οπαδούς των Πειραιωτών: Για να το πούμε με μία λέξη. Πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι.

Τη σύνδεση / σχέση του με τον Ολυμπιακό: Δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό.

Το γκολ που του έχει μείνει: Το γκολ του Εμβιλά στη Λαμία. Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ.

Τις πιο σημαντικές νίκες του στον Ολυμπιακό: Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και εκτός έδρας με Άρσεναλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα