Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Μεταφέρθηκε οριστικά στο Πανθεσσαλικό

Newsroom
Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα: Μεταφέρθηκε οριστικά στο Πανθεσσαλικό

bet365

Μετά την αλλαγή του ματς με τον Παναθηναϊκό, η Λαμία θα παίξει στο Πανθεσαλλικό και με τον ΠΑΣ αφού το γήπεδό της κρίθηκε ακατάλληλο.

Η Super League Interwetten το μεσημέρι του Σαββάτου ανακοίνωσε πως τελικά το ματς της Δευτέρας (6/12, 19:30) θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό κι όχι στο Δ.Α.Κ. Λαμίας, λόγω των διορθωτικών κινήσεων που πραγματοποιούνται στην έδρα της ομάδας της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της ΠΑΕ Λαμία για την αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, παράλληλα με την έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων της Super League και κατόπιν της επιστημονικής αξιολόγησης του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ», ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 06.12.2021, στις 19:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα