Καμπάνα 1,5 εκατ. ευρώ της UEFA στην ΑΕΚ για παραβίαση του FFP

Καμπάνα 1,5 εκατ. ευρώ της UEFA στην ΑΕΚ για παραβίαση του FFP

Newsroom
Καμπάνα 1,5 εκατ. ευρώ της UEFA στην ΑΕΚ για παραβίαση του FFP

bet365

Η ΑΕΚ δε συμμορφώθηκε με τους κανόνες του Financial Fair Play, θα πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ. Σε συμβιβασμό με την UEFA ο σύλλογος.

Η UEFA μοίρασε... καμπάνες στις ευρωπαϊκές ομάδες και ανάμεσα σε αυτές είναι η ΑΕΚ. Ο λόγος; Η Ενωση δε συμμορφώθηκε με τους κανόνες του FFP και το πρόστιμο δεν μπορούσε να αποφευχθεί. Ο φάκελός της εξετάστηκε λεπτομερώς και το υπεύθυνο τμήμα της Ομοσπονδίας αποφάσισε να συνάψει συμφωνία διακανονισμού με την ΑΕΚ. Τι αναφέρει η συμφωνία;

Η ΑΕΚ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρξει περαιτέρω παρακράτηση του 10% από τα έσοδα που δικαιούται να λάβει ο σύλλογος από τη συμμετοχή στην επόμενη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA. Αν μελλοντικός έλεγχος εντοπίσει ανάλογες παραβιάσεις, τότε δεν θα υπάρξει παρακράτηση και η ΑΕΚ θα αποκλειστεί από τη συμμετοχή στην επόμενη διασυλλογική διοργάνωση της UEFA. Αυτός ο κανόνας αναστολής ισχύει για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Διαβάστε εδώ τη θέση της ΑΕΚ για την καμπάνα της UEFA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα