ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Κρέσπο, εκτός ο Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Κρέσπο, εκτός ο Ροντρίγκο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκε με την ομάδα ο Κρέσπο, εκτός ο Ροντρίγκο

bet365

Ο Ισπανός στόπερ συμμετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στην σημερινή προπόνηση, αντίθετα ο Βραζιλιάνος αμυντικός προπονήθηκε, λόγω ίωσης, μόνος του.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή προπόνηση, με πρωτοβουλία των αρχηγών θα γευματίσουν όλοι μαζί σε μια προσπάθεια συσπείρωσης και αλλαγής του κλίματος, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (3/12) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα κόντρα στον Ιωνικό, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα με τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα κι Αντελίνο Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ένα νέο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δούλεψε μόνος του, λόγω ίωσης, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε κι ο Νέλσον Ολιβέιρα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα